Cabaret estafette JubileumEditie XXV zaterdag in Posthuis Theater

Zaterdagavond 26 november 2016 kunt u kennismaken met aanstormende jonge cabarettalenten.

Met drie uiteenlopende acts, een virtuoze presentatie en de opwarmende muziek van Pica DJ belooft het een mooie avond te worden in het theater. Het is een Jubileum Editie van de cabaretestafette en er is een speciale samenstelling van cabarettalenten uit de allernieuwste generatie.


Martijn Kardol

Winnaar van zowel de jury- als de publieks- als de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival 2015. Daarna winnaar van het VARA Leids Cabaretfestival 2016. “Indrukwekkend” noemde de NRC hem. Martijn Kardol is een een klassieke cabaretier, die conferences afwisselt met liedjes achter de piano. Hij krijgt met kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen.

Anne Neuteboom
Winnareres van zowel de jury- als de publieksprijs van het 50e Cameretten Cabaretfestival Rotterdam (2015).
Anne Neuteboom presenteert zichzelf als een millennial, iemand die geboren is tussen 1980 en 2000. En ze plaatst die generatie tegenover de babyboomers die alles denken te weten. En die babyboomers kunnen ook de veeleisende klanten zijn, met wie Neuteboom wordt geconfronteerd. Daarover vertelt ze buitengewoon kleurrijke verhalen.

Kiki Schippers
Winnares van de jury- en publieksprijs 2014 van Cameretten. Gewapend met sterke liedjes en vlijmscherpe observaties over liefde, dorst en dood, gaat Kiki Schippers op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Hartstochtelijk en kwetsbaar vertelt ze over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde, om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid. ‘Een veelbelovend debuut’, schreef de Telegraaf.
Kiki Schippers levert wekelijks commentaar op de actualiteit voor een aantal radioprogramma’s, waaronder Spijkers met Koppen en Andermans veren.

Drie cabaret-acts op één avond.

 

https://www.posthuistheater.nl