Nienke in een top dress naar de finale Miss Beauty of Friesland

MJfotografieHv
Foto: MJfotografieHv

In theater Sense te Dokkum start zaterdagavond 18 maart 2017 de finale van Miss Beauty of Friesland om 19.00 uur.

Nienke heeft na de eerste selectie veel nieuwe dingen geprobeerd. Zij heeft leuke mensen leren kennen en ze geeft aan vooral een stuk zelfontwikkeling doorgemaakt te hebben.

De finalisten zijn naar een voetbalwedstrijd van SC Heerenveen geweest. Een bezoek aan Omrop Fryslân stond in het programma en er is gefilmd voor tv opnames. Nienke heeft na de eerste selectie een fotografe benaderd voor een fotoshoot. Iets dat zij voorheen nooit zou doen.

Nienke is wat overrompeld door alle aandacht van de laatste acht weken. Het is een nuchtere meid die zich af en toe graag terugtrekt om haar eigen dingen te doen. Daar alle finalisten dezelfde groei hebben doorgemaakt en hetzelfde doel hebben zijn er nieuwe vriendschappen ontstaan met hechte banden.

De organisatie krijgt van Nienke een groot compliment voor de mogelijkheid tot ontwikkeling die zij gekregen heeft. Zij is over de drempel van schaamte kunnen stappen door het hele proces en voelt zich mooier dan ooit. Gebreken en eigenzinnigheden van finalisten zijn benoemd tijdens het traject en iedereen heeft de mogelijkheid tot aanpassing of acceptatie ervan.

Zaterdag is de finale. Nienke heeft de smaak te pakken van dit geweldige leerproces en hoopt dat zij als winnaar naar de landelijke finale mag. Stemmen op Nienke kan nog tot vrijdagavond 23.59 uur door een sms te sturen naar 3010 met het bericht: Poll Friesland Nienke

De gekochte dress blijft tot zaterdagavond een verrassing. U kunt de ontwikkelingen volgen op: https://www.facebook.com/MissBeautyFriesland/?fref=ts